Geert Trompetter

(Hoogeveen 1940) Volleyballer.

Maakte in zijn geboorteplaats deel uit van de succesvolle formatie van Olhaco en voetbalde tegelijkertijd in de hoofdmacht van de vv Hoogeveen. Kwam in 1960 uit voor het Nederlands amateurelftal. In 1963 vertrok hij voor studie naar Amsterdam en volleybalde daar later bij AMVJ. Speelde 125 volleybalinterlands. Als trainer-coach behaalde in 1984 met Brother Martinus het landskampioenschap. Was in 1985 coach van het Nederlands team bij het Europees kampioenschap. De nationale ploeg stelde teleur met een tiende plaats en Trompetter besloot daarop zijn contract met de volleybalbond niet te verlengen.Tot 1995 trainde hij ploegen in de eredivisie. In 1994 leidde dat tot een landskampioenschap met de vrouwen van AMVJ.