Erik Eggens

Functie: Motorcrosser

(Westerbork 1977)

Motorcrosser. Reed zijn eerste wedstrijd in 1985. Werd in 1999, 2000 en 2001 Nederlandse kampioen in de 125cc klasse. In dezelfde klasse eindigde hij in 2001 als derde in de strijd om het wereldkampioenschap. Kwam in 2001 onder contract bij KTM en kreeg een 125 SX ter beschikking. Na een uitstekend voorseizoen brak bij in het seizoen 2002 enkel en kuitbeen bij de training van de Grand Prix van Frankrijk. Was daardoor enkele maanden uitgeschakeld. Komt in 2003 uit in de 125cc klasse met een nieuw te ontwikkelen 250cc-4taktmachine.