Jannes Gelmer Duiven

Functie: Zanger

Artiestennaam van Jannes Wolters (Emmen 1973) - Nederlandstalig zanger.

Kreeg contact met Martin Sterken (Nieuw Weerdinge) die vervolgens de liedjes schreef voor de debuut cd. De opvolger daarvan werd wederom geschreven door Sterken. Twee professionele zangeressen (van Frans Bauer) en de accordeonist van de Havenzangers werkten mee aan de opnamen. De cd was succesvol en Jannes trad veel op. In november 2002 volgde een debuut op landelijke televisie in het programma 'Hart van Nederland'. In 2003 was Jannes te zien in een duet met Chris de Roo op de regionale zenders RTV Drenthe, RTV Noord en Omrop Fryslan.

Discografie: Ben je bij me (single cd 2001), Bella Bianca (cd 2001), Van Casablanca naar Napoli (cd 2002), Ga maar weg (single cd 2002).